Sanja Apartments

  • Sanja Apartments
  • Sanja Apartments
  • Sanja Apartments
  • Sanja Apartments
  • Sanja Apartments
A+ R A-

Novigrad

Email

Novigrad, malo ribarsko mjesto jedno je od ljepših destinacija u  Istri i Hrvatskoj koja spada među najpoželjnije destinacije na svijetu. Ljetovanje u Novigradu zasigurno će Vaš godišnji odmor učiniti lijepim iskustvom.
Jednostavnost, gostoprimstvo i ljubaznost, te nadasve zapadno-evropska kultura u Novigradu je tradicija i odlika njegovih žitelja. Bogata mediteranska kuhinja, ali i ostala gastronomska ponuda zadovoljiti će svakog sladokusca uz odabrana vrhunska istarska vina i svjetski priznato maslinovo ulje.

Mediteranska klima, okusi i mirisi,  definitivno će oduševiti svakog turista.8_novigrad

Šetnja uz novigradsku obalu podno gradskih zidina u pred večernjim satima, kada sunce uranja u jadransko more, a valovi nježno oplakuju razvedenu obalu, iscijeliti će vašu dušu. Zbližiti vas sa voljenom osobom i učiniti sretnijim. Poželjeti ćete ostati u Novigradu, zaustaviti vrijeme ili svakako se vratiti još jednom i  postati još jedan od brojnih zaljubljenika ovog malog gradića smještenog na zapadnoj rivijeri istarskog poluotoka.

U okolici Novigrada možete potražiti i usamljene plaže, a za one koji imaju djecu naročito su pogodne šljunčane plaže u blizini hotela ili vodenog zabavnog parka.

6_novigrad
Oni koji su željni izleta i otkrivanja prirodnih ljepota u neposrednoj blizini mogu birati u bogatoj turističkoj ponudi od izleta sa brodom do Limskog kanala i Crvenog otoka ili Brijuna. Svakako je popularan izlet u Veneciju hidrogliserom, a možete i sami iznajmiti gliser ili jedrilicu. Ljubitelji ribolova će također uz dozvolu koju mogu pribaviti u nadležnoj mjesnoj lučkoj kapetaniji zadovoljiti svoje želje.
Biciklizam je naročito popularan u Istri, a za one koji nisu sportski raspoloženi mogu iznajmiti skuter. 

Uz Novigrad svakako treba posjetiti arenu u Puli, baziliku u Poreču, Rovinj, Umag i ostala istarska mjesta u neposrednoj blizini bogate kulturne i povijesne baštine. Jedno od takvih je zasigurno Grožnjan kao centar muzičke omladine koja u ljeti pohađa brojne tečajeve

Odmor i raznovrsnost, zabava i relax, sve to možete u Novigradu.
Odaberite Novigrad - Sanja apartmans za Vaš odmor, daleko od gradske vreve i svakodnevnog stresa.

Prvi vodeni park u Hrvatskoj, i to u Novigradu. Vodeni park se otvorita u lipnju 2014. godine. Aquapark Istralandia trenutno je u punoj fazi izgradnje.

1_novigrad

Galerija Novigrad